Головна

 Товариство з додатковою відповідальністю "Виноградівський завод пластмасових сантехнічних виробів"

 

На цьому сайті зібрано інформацію про ВАТ "Виноградівський завод пластмасових санітарно-технічних виробів" за вказаними розділами.
Трохи про історію створення заводу:
ВАТ "Виноградівський завод пластмасових сантехвиробів" є правонаступником однойменного державного підприємства, заснованого у 1961 році на базі Виноградівського промкомбінату за Постановою Ради Міністрів УРСР. З часу заснування підприємство спеціалізувалося на виробництві пластмасових санітарно технічних виробів – змивних бачків,сифонів до вмивальників та ванн, сидінь до унітазів, каналізаційних труб та фасонних частин до них.
У 1968 році підприємство закінчило будівництво господарським методом за кредитні кошти нового виробничого та адміністративного корпусу на вул. Лейзмана 27, де розміщується і до сьогодні. На площі 7,5 га розміщується основний виробничий корпус, склад техматеріалів, гаражні бокси, котельня, склад металу, артезіанська свердловина з насосною станцією, столярна та механічна майстерні, дробарка, адміністративний корпус, заводський магазин та прохідна. Біля третини виділеної підприємству у постійне користування земельної ділянки на сьогодні не є під забудовою. На нових виробничих площах підприємство поступово нарощувало об’єми виробництва, розширювало асортимент виробів та збільшувало чисельність зайнятих працівників. Парк термопластавтоматів поступово оновлювався та збільшувався і досягав 120-150 одиниць термопластавтоматів з об’ємом вприскування від 63 до 2000 кубічних см, а також екструдерних ліній для виробництва труб діаметром до 50 мм. Розвивалося також виробництво скоб’яних виробів та інструментальне виробництво штампів та пресформ як для власних потреб так і на замовлення. Найбільших об’ємів товарного виробництва підприємство досягало у 70-80 роки минулого століття, коли перероблялося більше 3000 тонн полімерів на рік та було зайнято більше 800 чоловік. З 90-х років почався поступовий спад виробництва та скорочення персоналу.
У 1994 році розпочався процес приватизації заводу шляхом створення на базі заводу відкритого акціонерного товариства та продажу акцій через систему сертифікатних аукціонів. Первинний продаж акцій остаточно було завершено у грудні 1997 року і за його наслідками власника контрольного пакету акцій не було. Шляхом перепродажу акцій тільки у 2004 році вперше сформувався власник контрольного пакету акцій, який очолював наглядову Раду ВАТ до 2008 року. На сьогодні підприємство має власника основного пакету акцій, якому належить понад 90% акцій, і який повністю визначає подальші напрямки нашого розвитку.
За часи реформування об’єми виробництва скоротилися майже на порядок - річний об’єм переробки полімерів скоротився до 300-250 тонн, а чисельність зайнятого персоналу до 68 чоловік. У структурі підприємства основним залишається пластмасовий цех із складальною дільницею, де налагоджено виробництво деталей та складання готових сантехвиробів. Персонал колишнього інструментального цеху через значні скорочення передано до складу енергомеханічного відділу для ремонту наявних та виготовлення нових пресформ для своїх потреб та на замовлення. Продукція підприємства постачається споживачам нашими вантажівками об’ємом 35 та 45 м. кубічних, вантажопідйомністю по 4,5 т., які забезпечують і поставки полімерної сировини та інших матеріалів на завод. Підприємство зберегло традиційний для нас асортимент сантехвиробів - змивні бачки,сифони різних видів, сидіння для унітазів (детальний перелік та актуальні ціни доступні у розділі "Прайс"), освоїло випуск аераторів та зливовідводів для плоских та похилих дахів, дюбелів, відер та інших товарів широкого вжитку. на орендованих термопластавтоматах KUASI - 5000 освоєно виробництво ящиків для молочної продукції та для фруктів, яке надалі плануємо розширювати. Перспективним напрямком розвитку заводу залишається роздрібна торгівля будматеріалами та продукцією заводу через заводський магазин, площі якого плануємо значно розширити за рахунок реконструкції колишнього адмінкорпусу під торгівельні площі.

Загальними зборами акціонерів 4 лютого 2011 року прийнято рішення про припинення (реорганізацію) ВАТ шляхом перетворення у Товариство з додатковою відповідальністю "Виноградівський завод пластмасових сантехвиробів".
Протокол зборів можна завантажити тут.
Заяву про обмін акцій ВАТ "ВЗПСВ" на частки у статутному капіталі ТДВ "ВЗПСВ" можна завантажити тут.
Заяву про укладання договору купівлі-продажу акцій ВАТ "ВЗПСВ" можна завантажити тут.
Комісією з припинення (реорганізації) ВАТ "ВЗПСВ" 7 лютого прийнято рішення про призначення підсумкових зборів акціонерів ВАТ "ВЗПСВ" та установчих зборів ТДВ "ВЗПСВ" на 20 квітня 2011 року.
З повідомленням для акціонерів ВАТ "ВЗПСВ" про рішення прийняті на зборах 4 лютого 2011 року та порядком денним запропонованим на збори 20 квітня 2011 року можна ознайомитися тут.

 

20 квітня 2011 року проведено загальні збори акціонерів ВАТ, які розглянули звіт комісії з реорганізації ВАТ у ТДВ "ВЗПСВ" та затвердили передавальний акт(баланс) Товариства.

У цей же день проведено установчі збори засновників Товариства з додатковою відповідальністю "Виноградівський завод пластмасових сантехнічних виробів". Збори затвердили персональний склад засновників ТДВ "ВЗПСВ" з 16 фізичних та однієї юридичної особи та розміри їх часток у статутному капіталі, який залишився незмінним - 2984688 грн., а також збори затвердили Статут ТДВ "ВЗПСВ" - правонаступника ВАТ "ВЗПСВ" та обрали головою Товариства - Бондаренка Павла Володимировича, та директором - Білецького Миколу Васильовича.

Статут ТДВ "ВЗПСВ" зареєстровано Держреєстратором Виноградівської РДА 27 квітня 2011 року.